Knowledgebase
Tukisivusto > Tukisivustoni > Knowledgebase

Search help:

» Articles in this category:

Kuinka kirjaudun WordPress-sivustolleni Article rated 5.0/5.0
1. Mene osoitteeseen www.sivusiosoite.fi/wp-admin 2. Anna käyttäjätunnus ja salasana 3. Kirjaudu sisään   Katso opasvideo:
Kuinka kirjaudun cPaneliin Article rated 5.0/5.0
1. Mene osoitteeseen www.sivusiosoite.fi/cpanel 2. Anna cPanel käyttäjätunnus ja salasana 3. Kirjaudu sisään
Kuinka luon uuden sähköpostilaatikon Article rated 5.0/5.0
1. Kirjaudu cPaneliin osoitteessa www.omaosoitteesi.fi/cpanel 2. Rullaa sivua alas kunnes näet kohdan Sähköposti. Klikkaa painiketta Sähköpostitilit 3. Anna uuden sähköpostitilin tiedot ja kli...
Sähköpostin asetukset Lumia-puhelimissa Article rated 5.0/5.0
1. Pyyhkäise vasemmalle, valitse Settings(Asetukset)     2. Klikkaa email + accounts -valikkoa ja klikkaa add an account -painiketta.
Sähköpostin yleiset asetukset eri laitteille Article rated 5.0/5.0
Username: sähköpostiosoitteesi kokonaisuudessaan Password: salasanasi Incoming server type: IMAP tai POP3 (jälkimmäinen lataa sähköpostit omalle tietokoneellesi.)   Saapuvan postin palvelin:  ...

» Top Knowledgebase articles:

» Latest Knowledgebase articles:

No articles yet

Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid